مواد لازم:

  • آرد گندم = 250 گرم
  • شکر=200 گرم
  • روغن = 200 گرم
  • زعفران =نصف قاشق چایخوری
  • آب=2 لیوان
  • گلاب =نصف لیوان
  • خلال بادام و پسته =به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن را در ظرف ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود.

سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود.

آرد را پس از سرخ شدن می گذاریم کمی سرد شود، سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم، در صورتیکه مایه کمی شل بود 1 الی 2 دقیقه حلوا را روی حرارت قرار می دهیم، آنگاه حلوا را در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم.

همچنین بخوانید: طرز تهیه زولبیا و بامیه

آشپز آنلاین رمضان غذا برای افطار